(+36 1) 354 1608 tasnet@tas.hu

INTERNET-TELEVÍZIÓ

 

Az internet-televíziós technológia hatékonyan alkalmazható a vállalati működés számos területén – egyebek mellett a külső és a belső kommunikáció, a szakmai képzések és az üzleti kapcsolattartás során –, ezáltal egy korszerű, innovatív társaság képét erősítve az ügyfelekben, az üzleti partnerekben és a munkatársakban egyaránt. Az internet-televíziós technológiának számos előnye van: lehetővé teszi a gyors és hatékony információátadást, magában hordozza az interaktivitás lehetőségét, emellett időben és térben korlátlan, vagyis az érdeklődők bárhonnan és bármikor hozzáférhetnek az interneten elhelyezett tartalomhoz.

 

Szakmai konferencia, sajtótájékoztató

Az internet-televíziós technológia újfajta megoldást kínál szakmai konferenciák, sajtótájékoztatók megrendezésére. Az élőben közvetített konferencia vagy sajtótájékoztató során a monitorok előtt ülő nézők ugyanolyan aktív részesei lehetnek a rendezvénynek, mint a helyszínen helyet foglaló közönség. A rögzített felvételt eredeti formájában vagy átdolgozva (vágva, montírozva, bejátszásokkal, feliratokkal és PowerPoint ábrákkal színesítve) lehet elhelyezni az interneten, amely így minden érdeklődő számára időbeli és térbeli korlátozások nélkül elérhető marad.

 

Riport-, reklám- és referenciafilm

Profi televíziós szakemberekből álló stábunk közreműködik riport-, reklám- és referenciafilmek forgatásában. A megrendelővel együttműködve megírjuk a film forgatókönyvét. Az igényektől függően vállalunk helyszíni forgatást, illetve stúdiófelvételeket. A filmhez kapcsolódóan készítünk interjúkat, riportokat, tudósításokat. A felvett anyagot szerkesztjük, vágjuk, montírozzuk, feliratozzuk, zenével, illetve narrátori szöveggel egészítjük ki. Az így elkészített filmet magas minőségben rögzítve adjuk át a megrendelőnek.

 

Vállalati híradó

A munkatársak elkötelezettségének erősítésében fontos szerepet játszik a megfelelő tájékoztatás, amelynek része lehet a termékek és szolgáltatások körében bekövetkező változások bemutatása, a személyi hírek közzététele,  vagy a társaság működését érintő átfogó stratégiai kérdések ismertetése. Az internet-televíziós vállalati híradó mindezeket az információkat a lehető legkorszerűbb technológiával és változatos megjelenéssel mutatja be. Egy rendszeres időközönként jelentkező híradó lehetővé teszi, hogy a munkatársak rövid hírösszefoglalók, helyszíni tudósítások, interjúk, megszólalókkal és vágóképekkel színesített beszámolók formájában értesüljenek a legfontosabb eseményekről. Az általunk kínált szolgáltatás magában foglalja a helyszíni felvételek elkészítését, a felvett anyag szerkesztését, vágását, montírozását, főcímek, feliratok, vish-ek, animációk és egyéb grafikai elemek megjelenítését. Az internet-televíziós híradó nagy előnye, hogy időbeli és térbeli korlátozások nélkül elérhető a munkatársak számára, ezáltal egyfajta multimédiás vállalati újság szerepét is betöltheti a belső kommunikációban.

 

Oktatás, szakmai továbbképzés

Az internet-televíziós technológia a vállalati oktatás területén is eredményesen alkalmazható. A megoldás úgy fokozza az oktatás hatékonyságát, hogy egyúttal csökkenti az utazással járó időbeli és pénzbeli ráfordításokat. Mindez hatékony megoldást nyújthat a partnercégekkel, illetve az értékesítési hálózattal történő kapcsolattartás során is, megkönnyítve a mindennapi együttműködést, növelve a társaság eredményességét.